mobile spy app on cydia Best spy cam app ipad link Iphone bluetooth Imei nummer iphone 6s Plus orten Sms spy whatsapp Iphone site Wlan kindersicherung umgehen android Browser mit Iphone 5s fingerabdruck spionage Samsung Windows kindersicherung press Handy spionage software gratis Spybubble android whatsapp Android wlan spion Gibt es eine whatsapp spionage app Gps Kindersicherung pc ausschalten Handy nur Handyortung iphone 6 Plus link Handy orten press Best spy app iphone 5 site handy spy gratis iphone android spy camera app motion iphone 4s Гјberwachung ohne jailbreak pc netzteil spannung Гјberwachen
Priprema registra birača za održavanje izbora za članove u Europski parlament iz RH
etvrtak, 27 Oujak 2014
*PRIPREMA REGISTRA BIRAČA ZA ODRŽAVANJE IZBORA ZA
ČLANOVE U EUROPSKI PARLAMENT IZ REPUBLIKE HRVATSKE

*OBJAVA BIRAČIMA
Zadnja Promjena ( etvrtak, 27 Oujak 2014 )
 
Obnovljena grupa za potporu dojenja "Izvor" u Maču 12.03.2014.
Ponedjeljak, 24 Oujak 2014

Voditeljica grupe Ana Bobinec i članice: Valentina Srečić, Danijela Sedak, Andreja Dačnik, Ana Marija Hercigonja i Matea Plukavec.
Kordinatorica grupe je patronažna sestra Dragica Čehulić.
 
Grupa se sastaje jednom mjesečno u prostoru Općine Mače. Cilj grupe je savladavanje poteškoća kod dojenja te poboljšanje kvalitete i što dužeg dojenja na dobrobit djece.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 24 Oujak 2014 )
 
Fašnik 2014 - galerija
etvrtak, 06 Oujak 2014

U nastavku pogledajte galeriju slika sa fašnika u Maču.

Zadnja Promjena ( etvrtak, 06 Oujak 2014 )
Opširnije...
 
Mačanske mažoretkinje - Državni turnir u Ivanić gradu
etvrtak, 06 Oujak 2014
Mačanske mažoretkinje sudjelovale su u subotu 23.02.2013.na 21.Državnom turniru u Ivanić gradu. Natjecale su se u dvije kategorije juniorke i seniorke,te sa štapom i pom ponom. Natjecanje je bilo u solo,duo i mini formacijama,te kvalifikacijama za Europsko prvenstvo mažoretkinja i pom pon timova koje će se ove godine održati u Mađarskoj. Na natjecanju je sudjelovalo 16 timova iz cijele Hrvatske. Mažoretkinje su bile jako uspješne i osvojile slijedeće medalje:
2. mjesto solo štap junori Sabina Novosel
1. mjesto duo štap juniori Sabina Novosel i Sanja Mrkoci
2. mjesto mini formacija štap juniori
2. mjesto solo štap seniori Matea Jambreković
3. mjesto duo pom-pon seniori Matea i Monika Jambreković
2. mjesto mini formacija štap seniori
3. mjesto mini formacija pom-pon seniori

Mažoretkinje su se ovim medaljama kvalificirale za Europsko prvenstvo u Mađarskoj, te slijede pripreme za 22.Državni turnir koji će se održati u 6.mjesecu u Opatiji,gdje će biti natjecanje u velikim formacijama štap i pom pon.
   
Štefica Trčak
 

Zadnja Promjena ( etvrtak, 06 Oujak 2014 )
 
Fašnik u Maču
Utorak, 25 Veljaa 2014

DND Mače poziva djecu predškolske dobi na malu fašničku povorku u Maču i druženje uz krafne u Domu kulture 04.03.2014, u 16:00 sati.

Zadnja Promjena ( Utorak, 25 Veljaa 2014 )
 
OPĆINA MAČ E APLICIRALA DVA PROJEKTA
Petak, 14 Veljaa 2014
I u ovoj godini Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije nastavlja s provedbom Programa održivog razvoja lokalne zajednice, putem kojega se potiče razvoj jedinica lokalne i područne  samouprave s indeksom razvijenosti ispod 100 prosjeka Republike Hrvatske. Javni poziv završen je 10.02.2014., a općina Mače kandidirala je 2 projekta – investicijsko održavanje Doma kulture i sanaciju klizišta na Velikom Bukovcu. Što se tiče Doma kulture, riječ je o 3. fazi obnove vrijednoj 500 tisuća kuna, u kojoj su predviđeni završni radovi, uređenje pomoćnih prostorija i stavljanje toplinske izolacije, odnosno fasade. Klizište na cesti u naselju Veliki Bukovec, na cesti prema selu Kovačići-Šaronji, nastalo je još 2009. godine te je djelomično sanirano, no uslijed nedavnih jačih kišnih oborina ponovno se aktiviralo. U sklopu projekta teškog ukupno 320 tisuća kuna, potrebno je napraviti potporni kameni zid, osigurati teren od daljnjeg klizanja tla i popraviti cestu, pa je općina Mače u sklopu spomenutog javnog poziva zatražila sufinanciranje države od 170 tisuća kuna, a u sanaciji se očekuje i pomoć KZŽ.
Zadnja Promjena ( Utorak, 25 Veljaa 2014 )
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 64 - 70 od 183