mobile spy app on cydia Best spy cam app ipad link Iphone bluetooth Imei nummer iphone 6s Plus orten Sms spy whatsapp Iphone site Wlan kindersicherung umgehen android Browser mit Iphone 5s fingerabdruck spionage Samsung Windows kindersicherung press Handy spionage software gratis Spybubble android whatsapp Android wlan spion Gibt es eine whatsapp spionage app Gps Kindersicherung pc ausschalten Handy nur Handyortung iphone 6 Plus link Handy orten press Best spy app iphone 5 site handy spy gratis iphone android spy camera app motion iphone 4s Гјberwachung ohne jailbreak pc netzteil spannung Гјberwachen
Bodovna lista - stipendije
Nedjelja, 05 Listopad 2014

 Bodovna lista učeničkih i studentskih stipendija:

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 17 Studeni 2014 )
 
Odluke
Srijeda, 01 Listopad 2014

Odluka o imenovanju stručnog povjerenstva za koncesiju za obavljanje komunalne djelatnosti prijevoza pokojnika 

Odluka o sufinanciranju troškova prijevoza redovitih učenika srednjih škola s područja  općine Mače u školskoj godini 2014/2015.

 
Tečajevi za biciklističke vodiče i vodiče nordijskog hodanja za područje Hrvatskog zagorja
Srijeda, 01 Listopad 2014
 
2014 - Dječji tjedan
Srijeda, 01 Listopad 2014

I ove godine u tjednu od 6.10. - 12.10 održava se Dječji tjedan pod nazivom "Ljubav djeci prije svega". Cjelotjedni program možete pronaći u priloženom dokumentu.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 01 Listopad 2014 )
 
Pozivi i odluke
Subota, 27 Rujan 2014

Odluka o prikupljanju ponuda pismenim pozivom za održavanje javne rasvjete na području Općine Mače   

 

Odluka o prikupljanju ponuda pismenim pozivom za isporuku kamenog materijala za potrebe održavanja nerazvrstanih cesta na području Općine Mače

 

Odluka o prikupljanju ponuda pismenim pozivom za prijevoz kamenog materijala te strojnih usluga za potrebe  održavanja nerazvrstanih cesta u ljetnim i zimskim na području Općine Mače

 

POZIV ZA OGRANIČENO PRIKUPLJANJE PONUDA za održavanje lokalnog vodovoda iz izvorišta  ''Šrajbeki'', ''Vojnovec'' i ''Špoljari''

   

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 28 Rujan 2014 )
 
MAČANSKE MAŽORETKINJE - ALINA
Utorak, 16 Rujan 2014

Mačanske mažoretkinje - Alina vratile su se iz Poreča gdje se od 28.-31.08.2014. održavalo 11. europsko i 1. svjetsko prvenstvo mažoretkinja. 

Kroz četiri dana natjecanja mažoretkinje iz 98 tima, iz 14 zemalja i 3 kontinenta Europe, Azije i Afrike izvelo je preko 700 koreografija. Hrvatsku je predstavljalo 13 timova članica saveza mažoretkinja i pom pon timova od kojih su bile i Mačanske mažoretkinje - Alina. Mažoretkinje su se natjecale u kategorijama juniori i seniori sa štapom i pom ponom:,solo štap juniori, solo pom pon seniori, duo štap seniori, mini formacijama i mix formacijama te u velikim formacijama sa štapom. Svojim nastupom djevojke su pokazale kvalitetu rada tima i dostojno predstavljale svoju općinu i županiju.

Bila su to četiri dana plesa, druženja, prijateljstva te razmjena iskustava sa drugim mažoretkinjama kojih je bilo iz cijeloga svijeta.

Sada slijede treninzi i pripreme za daljnja natjecanja, a ovim putem i pozivaju sve djevojčice i djevojke koje žele plesati, putovati, družiti se  te se natjecati da im se pridruže i postanu dio tima.

Štefica Trčak - voditeljica

 

 

Zadnja Promjena ( etvrtak, 23 Listopad 2014 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 43 - 49 od 183